Foam Plaster Dispenser

Praktisk dispenser for Foam Plaster. Trekk ut ønsket lengde og kutt av. Monteres på vegg.

Foam Plaster

Elastisk plaster uten lim. Spesielt beregnet på fingrer. Mykt og behagelig plaster. Fester seg ikke til sår eller hår. Kappes i ønsket lengde. Tåler vann. Bredde 6 cm. Lengde 5 m.

Burn Gel

Vår Hydrotech Branngele leveres i en praktisk pumpeflaske på 125 ml. Ved brannskader doseres enkelt ønsket mengde. Branngelen absorberer varmen opp fra huden og minsker brannskaden. Den har i tillegg en kjølende effekt. Virkestoffet er Tree teak Oil som har har en betennelsesdempende effekt. Ved brannskade på f.eks fingre, så er den optimale behandlingen å […]

Sårplast (sprayplaster) 80ml.

Vannavstøtende sprayplaster for bruk på overflatesår. Sprayplasteret er et hudvennlig og vannavstøtende plaster for beskyttelse av overflatesår. Lett å bruke. Kan brukes hvor som helst på kroppen. Rens såret, spray på og la det tørke.  

Blodstopp Spray 80ml.

Stopper blødningen raskt og reduserer ny blødning. Blodstopp spray er et fint pulver som raskt absorberer blod fra små sår/rift og skrubbsår. Kan brukes av både barn og voksne.  Kun til rene sår og utvortes bruk.  

Øyeskyll Spray DUO 250ml.

Øyeskyll Spray DUO Spray for å rengjøre og skylle bort smuss og skitt fra øyne og sår. Sprayen gir en myk veske flyt. Total skylletid på 15 minutter. Praktisk for skrubbsår som trenger å rengjøres godt.  

Førstehjelpsskrin

Førstehjelpsskrin som er perfekt å ha når uhellet først er ute. Leveres med veggfeste.
Perfekt i arbeidsbilen.